Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 98 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Mega aanrader!

Rated 5 out of 5

Ik ervaar al een tijd een droge/ statische bos krullen en nadat ik Rachel in de stories op Instagram bij een vriendin voorbij zag komen, ben ik bij haar geweest voor een consult en kuurbehandeling.
Rachel heeft, naast een hele fijne, enthousiaste en vriendelijke persoonlijkheid, veel ervaring en expertise in de verzorging van krullen op natuurlijke wijze en dit toegankelijk en praktisch gemaakt. Ik heb veel geleerd over wat m’n krullen nodig hebben én daarnaast hoe ik m’n haar ook thuis goed kan verzorgen. M’n verwachtingen zijn meer dan overtroffen, ik heb genoten en m’n krullen zitten prachtig.

Louise

Heerlijke ervaring!

Rated 5 out of 5

Ik ben bij Rachel geweest voor een kuurbehandeling, dit was al zo leerzaam en zo fijn voor mijn haar, gelijk verschil ervaren qua hydratatie en voeding.
Hoeveel schade heb ik tot nu toe aan mijn haar toegebracht met zoveel verkeerde producten?
Er zijn echter natuurlijke producten die mijn haar zowel voeden als vormgeven. Dankzij Rachel heb ik deze producten leren kennen. Ik ben zo blij je te ontmoeten, bedankt Rachel :))

Cigdem Guder

Aanrader!

Rated 5 out of 5

Het was mijn eerste bezoek aan Rachel en het was het meer dan waard: Rachel heeft mijn haar (en mijn routine) uitgebreid bekeken en mij van daaruit geadviseerd. Ze neemt uitgebreid de tijd en geen vraag is teveel. Wat ik fijn vind is hoe welkom ik mij voelde en hoe ze haar kennis en ervaring deelt. Het kruidenmasker, de producten voor thuis: heerlijk en goede, eerlijke kwaliteit!

Barbara

Blonde plantenkleuring

Rated 5 out of 5

Ik heb al jaren mijn haar geblondeerd. Na natuurlijke haarverzorging wilde ik dat nu ook met mijn kleur.
In een woord: geweldig!!
Deze kleur past bij wie ik ben. Heel natuurlijk.
Rachel doet haar werk echt met liefde en passie!!

Chantal

Super!

Rated 5 out of 5

Ze laat je gelijk welkom voelen en neemt zo de tijd voor je verhaal! Ze neemt de tijd om alles door te nemen, kennis over te brengen en tools how 2 do met je krullen! 1 woord: geweldig en aan te raden. Dat is meer dan 1 woord maar worth IT!

Elisabeth

Super!

Rated 5 out of 5

Vandaag voor het eerst bij Rachel geweest voor een uitgebreid consult nadat ik erg tevreden was over het starterspakket. Rachel geeft goede tips, denkt met je mee en heeft hele fijne producten. Zeker een aanrader.

Rumeysa

Dit voelde aan alle kanten goed!

Rated 5 out of 5

Mijn haren hebben een enorme opknap beurt gekregen door de natuurlijke haarverzorging. De kennis, kunnen en vriendelijke persoonlijkheid van Rachel is heel fijn! Knap hoe zij zich deze materie eigen heeft gemaakt en daar deskundige in is geworden. Ik kan het iedereen aanraden. Want waarom zooi in je haren doen als het ook zonder kan?

Saskia

Zoveel expertise en gerichte kennis!

Rated 5 out of 5

Wegens (hormonale) haaruitvalklachten doe ik al heel lang onderzoek naar de beste producten en ingrediënten. Niet langer hoef ik op zoek want Rachel weet het allemaal. Als je twijfelt om langs te gaan voor een behandeling, gun dit (en je haar) jezelf. Ook haar producten zijn uniek en heel fijn. Ik kom zeker terug en bestel absoluut opnieuw 🙂

Isabelle

Eindelijk mijn krullen terug!

Rated 5 out of 5

Mijn kuurbehandeling bij Rachel heb ik als heerlijk ervaren. Ze heeft veel kennis van alle ingrediënten die ze gebruikt en analyseert je haar minutieus. Ze maakt de kuur voor je neus klaar, zodat je mee kunt kijken wat er in wordt verwerkt. Alleen natuurlijke producten van hoge kwaliteit, zonder toevoegingen. Ik was al meteen fan!
Een aantal producten aangeschaft en gebruikt én HET WERKT!! Ik raad het iedereen met krullen aan.

Marleen

Rachel geeft super goed advies als je werkelijk geen idee hebt hoe je met je krullen moet omgaan/verzorgen

Rated 5 out of 5

Rachel heeft mijn haar geknipt en advies gegeven over de verzorging. Echt ontzettend leerzaam en ze is heel deskundig, de meest gekke vragen kon ze rustig en goed beantwoorden.
Ik heb eigenlijk al m’n hele leven een haat/liefde verhouding met m’n krullen en dankzij Rachel is dat nu alleen nog maar liefde voor m’n krullen ☺️

Sanne