Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 94 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Geweldig en leerzaam

Rated 5 out of 5

Super fijne behandeling gehad bij Rachel, haren zijn mooi geknipt, heb veel geleerd over mijn haarstructuur en hoe ik daar zelf ook mee aan de slag kan. Zeker een aanrader, al is het om alleen je haren een opkikker te geven.

Melissa

Super fijn consult!

Rated 5 out of 5

Rachel heeft heel veel kennis over haar, de producten en de verzorging ervan. Het consult is ‘gewoon’ bij haar thuis, wat het heel persoonlijk en ongedwongen maakt.
Ze staat open voor vragen en opmerkingen en geeft veel tips mee voor wanneer je weer huiswaarts gaat. Dit heb ik als erg fijn ervaren. Nu kan ik alle kennis en producten thuis uitproberen en ervaren!
Dankjewel Rachel en succes met alles wat komen gaat!

Monique Schilder

Blije krullen!

Rated 5 out of 5

Goed en gezellig consult en heerlijke hydraterende behandeling gehad. Was ook hard nodig. Kan nu met natuurlijke producten weer levende krullen creeren!

Mirjam

* Fantastisch *

Rated 5 out of 5

Een dikke tien voor Rachel. Wat me enorm opviel, was dat zij al vóór de behandeling veel van mijn vragen (via de mail) beantwoordde. Ze gaf me zelfs de tip om producten te bekijken van een andere ondernemer die zich bezig houdt met natuurlijke haarverzorging. Ze is dus totaal onbaatzuchtig. Goede gesprekken gehad met haar, ze gaf me raad, tips en een heerlijke behandeling!

Querine

Aanrader!!

Rated 5 out of 5

Ik kan een behandeling bij Rachel echt van harte aanbevelen! Het voelt heel fijn, echt een cadeautje voor je haar. Rachel is ontzettend enthousiast en bevlogen. Ze geeft veel uitleg en tips om thuis toe te passen. Ze heeft voor mij een persoonlijke mix gemaakt van kruiden en daar was en verzorg ik mijn haar nu mee. Voelt veel fijner om het op zo’ natuurlijke wijze te doen. Ik ben heel tevreden en mijn haar ook 😉

Annemieke

Wow, wow, wow ❤️

Rated 4 out of 5

Ik ben zo ontzettend blij, dat ik deze jonge dame heb mogen ontmoeten en voor de behandeling die ik heb mogen ontvangen.
Zo fijn om met natuurlijke producten mijn haar te verzorgen, en oh man alle nieuwe informatie, tips en trucks die Rachel met mij heeft gedeeld om zelf aan de slag te gaan 🙂
Ervaar het zelf en boek een behandeling bij Rachel

Merlyn

Super fijne behandeling

Rated 5 out of 5

Graag wilde ik meer leren over ayurvedische kruiden. Ik gebruik ze nu 1 jaar ongeveer. Eerst heb ik zelf wat dingen geprobeerd en uiteindelijk had ik een mix besteld bij Rachel. Hier was ik al heel blij mee! Ik had alleen nog wat vragen omdat ik al heel mijn leven soms last van jeuk op mijn hoofd heb. Rachel had hier veel antwoorden voor. Het masker wat ze tijdens de behandeling heeft gemaakt voelde heel fijn. Mijn haar was zacht en gevoed en mijn huid was kalm. Ze heeft zelfs nog wat krullen weten te maken in mijn stijle haar. Dit blijft geen dagen zitten maar wel heel leuk voor een avondje ofzo! Rachel is erg kundig en de sfeer tijdens de behandeling is lekker huiselijk en ongedwongen. Zeker een aanrader!

Joceline

Wauw

Rated 5 out of 5

Rachel heeft echt al mijn vragen (en dat waren er heel veel!) beantwoord en mijn haar heerlijk verzorgd. Met veel nieuwe tips kan ik nu ook thuis aan de slag.

Sophie

Een goed plan om mee aan de slag te gaan!

Rated 5 out of 5

Een tijdje terug kwam ik op de website vab Rachel en begon me in te lezen middels al haar blogs over deze methode. Na mijn voeding en gezichtsverzorging vervangen te hebben voor gezonde producten, waren nu mijn haren aan de beurt. Ik bestelde bij Rachel op haar advies nav een aantal vragen een kruidenmix, proteïne, keratine en olie. Ik ging alvast zelf aan de slag en boekte ook een kuurbehandeling. Als ik aan iets begin wil ik het goed aanpakken.
Na 2 weken zelf te zijn gestart onderging ik de kuurbehandeling bij Rachel. In een ontspannen sfeer kon ik al mijn vragen kwijt, testte zij mijn haar op porositeit en elasticiteit en kreeg ik allerhande adviezen en tips mee persoonlijk op mijn haren afgestemd.
Ondertussen werden mijn haren voorzien van een heerlijk voedend kruidenmasker, weer precies afgestemd op de behoefte van mijn haar op dat moment. Met de heatcap erover was het echt heerlijk ontspannen.
Daarna werd mijn haar verwend met lijzaad- en aloe vera gel. De diffuser er op en een nieuwe coupe was geboren!
Ik ging de deur uit met een prachtige bos krullen (voor no poo had ik stijl haar!).
Dank je wel Rachel voor jou goede adviezen en fijne producten. Ik heb nu echt een gedegen plan om mijn haren haren weer echt gezond te krijgen!

Romana

Blij haar….en ik ook!

Rated 5 out of 5

Super behandeling gehad en veel informatie gekregen.
Mijn haar was ontzettend droog en had echt meer aandacht nodig.
Naar huis gegaan met gevoed , zacht haar en diverse producten voor thuis.
Erg blij mee!

Miranda