Reviews

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 78 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Fijne haarkuurbehandeling

Rated 5 out of 5

Ik ben dol op alles puur natuur en zo voelt het bij Rachel ook echt. Ik kwam echt in een oase van natuurlijke poeders en shampoo’s. Daarbij heel veel tips en tricqs om je haar te behandelen. En ook ideeën over waar haar problemen vandaan komen. Daar heeft ze dan vervolgens weer een goeie shampoo bij en een mix van verschillende poeders die bij elkaar passen of juist apart en dan kan je er thuis een papje van maken. Ik ging met een geboost en lekker geurend haar naar huis. Ben benieuwd wat de shampoo’s voor mij gaan doen. Ze heeft ook veel leuks om cadeau te geven. Was een fijne verzorgende middag. Bedankt!

Rosanne Verver

Heel tevreden!

Rated 5 out of 5

Rachel heeft echt kennis van zaken heeft en beantwoord al je vragen met goede tips. De natuurlijke haarmasker wordt voor je neus gemaakt met uitleg van de ingrediënten en ruikt lekker kruidig. Het geeft je dus echt een heerlijk natuurlijk gevoel van je haar reinigen! Alles is ook samengesteld op basis van je haartype waardoor je weet dat wat je gebruikt, ook goed is voor je haar. Ik weet wat ik nu voor altijd voor mijn haar ga gebruiken! Overall dus heel tevreden!

Saranya Nihot

Knipbeurt + haarbehandeling echt te raden!

Rated 5 out of 5

Tijdens de eerste lockdown ben ik voor het eerst gaan experimenteren met de haarkruiden + adviezen van Rachel. Mijn haar was toen nog erg beschadigd van het verven, maar is sindsdien veel gezonder, voller en steviger geworden en ik krijg steeds meer krullen! Nu wil ik echt niet meer anders!
Kortgeleden ben ik voor het eerst bij Rachel geweest voor een knipbeurt en een behandeling. Na de knipbeurt zag ik meteen al dat mijn krullen er beter uit kwamen! Ook de behandeling was heel fijn! Het heeft mijn haar weer een goede boost gegeven en bovendien heb ik weer nieuwe tips waarmee ik zelf aan de slag kan gaan! Ook kon ik meteen al een aantal nieuwe producten bij haar kopen en kreeg ik tips over waar ik andere producten kon halen.
Naast dat het heel leerzaam was, was de afspraak ook heel gezellig en ontspannen. Rachel is super lief en neemt echt de tijd voor je! Ze weet echt alles van natuurlijke haarverzorging af en vanuit haar passie daarvoor wil ze je oprecht verder op weg helpen, zonder daarbij dingen bij je aan te smeren 😉
Echt een aanrader!!

Elise

Aanrader!

Rated 5 out of 5

Erg fijn om, zelfs als je al ruim 2 jaar bezig bent, te kijken of je op het juiste spoor zit. Ze test je haareigenschappen en je krijgt een heerlijke behandeling. Hopelijk kan ik nu weer verder. Rachel is zeer kundig en neemt uitgebreid de tijd voor je. Het was heerlijk en echt een aanrader!

Jolijn

Echt een aanrader

Rated 5 out of 5

Al langere tijd was ik op zoek naar een fijne shampoo niets voelde fijn of goed voor mijn haar totdat ik op de site van Rachel kwam. Ik heb een aantal weken geleden een afspraak met haar gemaakt en dat was een hele goede keus. Rachel heeft veel verteld over m’n haar en nam er echt de tijd voor. Na de kuurbehandeling zag je meteen een enorm verschil ineens waren m’n krullen daar. Wat natuurlijke verzorging al niet voor je haar kan doen. Krijg ook veel complimenten over m’n krullen. Heb het idee dat m’n haar nog niet veel voller wordt, maar de krullen die zijn zeker aanwezig. Echt een aanrader. Dus mocht je nog twijfelen gewoon gaan. Het helpt echt.

Daniëlle

Fijne behandeling en veel informatie

Rated 5 out of 5

Ik en mijn krullen konden niet goed vriendinnen worden. Ik en mijn hoofdhuid al helemaal niet. Vrijdag ben ik bij Rachel geweest voor meer informatie op het gebied van natuurlijke verzorging. Voor mij geheel nieuw en ik ben echt enorm enthousiast. Na de kuurbehandeling was mijn hoofdhuid rustig en mijn krullen prachtig. Ook dag 2 (waar mijn krul normaal al ingezakt en weg is) heb ik nog altijd prima krullen. Ik ben echt heel blij en ben benieuwd wat deze (voor mij nieuwe) methode gaat brengen! Rachel heeft veel kennis en werkt fijn. Aanrader dus!

Brigitte

Verwennerij

Rated 5 out of 5

Nadat ik een vorige afspraak helaas af had moeten zeggen, kwam het er dan gisteren eindelijk van : een knipbeurt en kuurbehandeling door Rachel. Wat een verwennerij! Rachel nam eerst uitgebreid de tijd om naar mijn wensen en vragen te luisteren, en om ze deskundig en vriendelijk te beantwoorden. Daarna werd mijn haar droog geknipt, goed rekening houdend met m’n krulpatroon, en werd een persoonlijke verzorgende kruidenmix samengesteld die lekker kon inwerken onder de heatcap, terwijl Rachel me nog wat meer uitleg gaf om m’n haar beter te kunnen voeden. Mijn haar voelde na de behandeling sterk en goed gevoed aan. Een paar van de gebruikte kruiden heb ik meegenomen om zelf thuis te kunnen gebruiken. Rachel is vriendelijk, rustig, deskundig en hartelijk, en ze neemt alle tijd om haar kennis over te dragen. Ik kan iedereen deze behandeling aanraden!

Mariëtte

Super boost voor je haar!

Rated 5 out of 5

Ik ben bij Rachel geweest voor een consult en kuurbehandeling. Ze gaf veel informatie over mijn type haar en tips om mijn haar te verzorgen met natuurlijke producten. Tijdens het consult was er ook veel ruimte om vragen te stellen. Na de kuurbehandeling heeft mijn haar echt een boost gehad! Wat zag ik meteen een verschil en veel meer krul in m’n haar. En nu na een aantal weken deze methode zelf door te zetten blijf ik kleine verbeteringen zien. Kortom, super tevreden en ik zou het iedereen aanraden!

Eline