Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 83 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Fijne behandeling en veel informatie

Rated 5 out of 5

Ik en mijn krullen konden niet goed vriendinnen worden. Ik en mijn hoofdhuid al helemaal niet. Vrijdag ben ik bij Rachel geweest voor meer informatie op het gebied van natuurlijke verzorging. Voor mij geheel nieuw en ik ben echt enorm enthousiast. Na de kuurbehandeling was mijn hoofdhuid rustig en mijn krullen prachtig. Ook dag 2 (waar mijn krul normaal al ingezakt en weg is) heb ik nog altijd prima krullen. Ik ben echt heel blij en ben benieuwd wat deze (voor mij nieuwe) methode gaat brengen! Rachel heeft veel kennis en werkt fijn. Aanrader dus!

Brigitte

Verwennerij

Rated 5 out of 5

Nadat ik een vorige afspraak helaas af had moeten zeggen, kwam het er dan gisteren eindelijk van : een knipbeurt en kuurbehandeling door Rachel. Wat een verwennerij! Rachel nam eerst uitgebreid de tijd om naar mijn wensen en vragen te luisteren, en om ze deskundig en vriendelijk te beantwoorden. Daarna werd mijn haar droog geknipt, goed rekening houdend met m’n krulpatroon, en werd een persoonlijke verzorgende kruidenmix samengesteld die lekker kon inwerken onder de heatcap, terwijl Rachel me nog wat meer uitleg gaf om m’n haar beter te kunnen voeden. Mijn haar voelde na de behandeling sterk en goed gevoed aan. Een paar van de gebruikte kruiden heb ik meegenomen om zelf thuis te kunnen gebruiken. Rachel is vriendelijk, rustig, deskundig en hartelijk, en ze neemt alle tijd om haar kennis over te dragen. Ik kan iedereen deze behandeling aanraden!

Mariëtte

Super boost voor je haar!

Rated 5 out of 5

Ik ben bij Rachel geweest voor een consult en kuurbehandeling. Ze gaf veel informatie over mijn type haar en tips om mijn haar te verzorgen met natuurlijke producten. Tijdens het consult was er ook veel ruimte om vragen te stellen. Na de kuurbehandeling heeft mijn haar echt een boost gehad! Wat zag ik meteen een verschil en veel meer krul in m’n haar. En nu na een aantal weken deze methode zelf door te zetten blijf ik kleine verbeteringen zien. Kortom, super tevreden en ik zou het iedereen aanraden!

Eline