Reviews

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 99 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wow, wow, wow ❤️

Rated 4 out of 5

Ik ben zo ontzettend blij, dat ik deze jonge dame heb mogen ontmoeten en voor de behandeling die ik heb mogen ontvangen.
Zo fijn om met natuurlijke producten mijn haar te verzorgen, en oh man alle nieuwe informatie, tips en trucks die Rachel met mij heeft gedeeld om zelf aan de slag te gaan 🙂
Ervaar het zelf en boek een behandeling bij Rachel

Merlyn

Super fijne behandeling

Rated 5 out of 5

Graag wilde ik meer leren over ayurvedische kruiden. Ik gebruik ze nu 1 jaar ongeveer. Eerst heb ik zelf wat dingen geprobeerd en uiteindelijk had ik een mix besteld bij Rachel. Hier was ik al heel blij mee! Ik had alleen nog wat vragen omdat ik al heel mijn leven soms last van jeuk op mijn hoofd heb. Rachel had hier veel antwoorden voor. Het masker wat ze tijdens de behandeling heeft gemaakt voelde heel fijn. Mijn haar was zacht en gevoed en mijn huid was kalm. Ze heeft zelfs nog wat krullen weten te maken in mijn stijle haar. Dit blijft geen dagen zitten maar wel heel leuk voor een avondje ofzo! Rachel is erg kundig en de sfeer tijdens de behandeling is lekker huiselijk en ongedwongen. Zeker een aanrader!

Joceline

Wauw

Rated 5 out of 5

Rachel heeft echt al mijn vragen (en dat waren er heel veel!) beantwoord en mijn haar heerlijk verzorgd. Met veel nieuwe tips kan ik nu ook thuis aan de slag.

Sophie

Een goed plan om mee aan de slag te gaan!

Rated 5 out of 5

Een tijdje terug kwam ik op de website vab Rachel en begon me in te lezen middels al haar blogs over deze methode. Na mijn voeding en gezichtsverzorging vervangen te hebben voor gezonde producten, waren nu mijn haren aan de beurt. Ik bestelde bij Rachel op haar advies nav een aantal vragen een kruidenmix, proteïne, keratine en olie. Ik ging alvast zelf aan de slag en boekte ook een kuurbehandeling. Als ik aan iets begin wil ik het goed aanpakken.
Na 2 weken zelf te zijn gestart onderging ik de kuurbehandeling bij Rachel. In een ontspannen sfeer kon ik al mijn vragen kwijt, testte zij mijn haar op porositeit en elasticiteit en kreeg ik allerhande adviezen en tips mee persoonlijk op mijn haren afgestemd.
Ondertussen werden mijn haren voorzien van een heerlijk voedend kruidenmasker, weer precies afgestemd op de behoefte van mijn haar op dat moment. Met de heatcap erover was het echt heerlijk ontspannen.
Daarna werd mijn haar verwend met lijzaad- en aloe vera gel. De diffuser er op en een nieuwe coupe was geboren!
Ik ging de deur uit met een prachtige bos krullen (voor no poo had ik stijl haar!).
Dank je wel Rachel voor jou goede adviezen en fijne producten. Ik heb nu echt een gedegen plan om mijn haren haren weer echt gezond te krijgen!

Romana

Blij haar….en ik ook!

Rated 5 out of 5

Super behandeling gehad en veel informatie gekregen.
Mijn haar was ontzettend droog en had echt meer aandacht nodig.
Naar huis gegaan met gevoed , zacht haar en diverse producten voor thuis.
Erg blij mee!

Miranda

Super fijn!

Rated 5 out of 5

Super fijne behandeling gehad. Rachel legt echt heel veel uit en deelt graag haar kennis. Na de kuur kwamen meer krullen terug dan ik ooit had gehad! Heel erg bedankt en tot de volgende ????

Milou

Fijne informatieve behandeling

Rated 5 out of 5

Ik ben heel erg tevreden over de afspraak.
Erg fijne producten, ben super fan van de zeep! Ook zeer onder de indruk van de kruiden, meer werk maar erg fijn.
Hele goede service, veel uitleg en heb zelfs een zakje kefir meegekregen om zelf water kefir van te maken.
Al met al, aanrader en goede service

Eefje

Fijn consult!

Rated 5 out of 5

Gisteravond samen met mijn zus een online consult gehad bij Rachel. We zijn beiden al een tijdje bezig met de zoektocht in krullenland. Rachel heeft hier ons enorm bij geholpen, ze weet ontzettend veel, weet overal een antwoord op, helpt goed, geeft veel tips voor stylen of producten. En daarnaast was het een ontspannen en fijn gesprek. Dankjewel Rachel, ik kijk nu al uit naar mijn behandeling en knipbeurt 🙂

Janneke

Zeer tevreden!

Rated 4 out of 5

Een tijdje geleden geweest voor een kuurbehandeling voor mijn haar. Tegelijk super goede tips gekregen om op een natuurlijke manier de verzorgingsroutine van mijn haar invulling te geven.

N

Fijn om het te ervaren ipv lezen

Rated 5 out of 5

Ik ben een poosje geleden bij Rachel geweest voor tips en advies. Dit heb ik als heel fijn en waardevol ervaren. Mijn haar ziet er veel gezonder uit! Een vollere bos. En breekt veel minder snel af. Mijn hoofdhuid is rustiger door het natuurlijke masker die ik nu iedere week gebruik.

Janine