Krullen Knippen

‘Kortgeleden ben ik voor het eerst bij Rachel geweest voor een knipbeurt en een behandeling. Na de knipbeurt zag ik meteen al dat mijn krullen er beter uit kwamen! Ook de behandeling was heel fijn!’ -Elise-

Omdat haren mij blijven interesseren en vooral het knippen van krullen nogal een vak apart is, heb ik afgelopen oktober een uitgebreide training krullen knippen gevolgd. Ik heb de afgelopen tijd een flink aantal mensen met goed resultaat geknipt en biedt daarom nu aan om naast de consulten en kuurbehandelingen ook krullend haar te knippen.

Het krullen knippen is een andere techniek dan wanneer je stijl haar knipt. Krullen knippen is al mogelijk met haar wat een kleine slag heeft. Als er beweging in het haar zit is deze knip techniek geschikt.

Ik knip het haar droog in het model zoals het haar valt. Het is daardoor belangrijk dat je met droog, gestyled haar komt zoals je normaal ook je haar zou verzorgen/stylen. Ook is het belangrijk dat het haar niet vast heeft gezeten in een knot of een staart waardoor de krul anders zou kunnen vallen.

Voor mij is jouw wens en jouw behoefte het belangrijkste! Ik overleg met jou vooraf wat jouw wens is en bekijk vervolgens je haar en geef advies. Vervolgens knip ik het haar in het model zoals we hebben afgesproken.

Je bent welkom in mijn salon bij mij thuis voor het krullen knippen + een consult of een kuurbehandeling met consult.

Afspraak maken

Telefoonnummer: 0621628689 (bereikbaar ma t/m vr tussen 9 en 5)
Of neem contact op via het contactformulier om een afspraak te maken voor het knippen. Laat dan meteen even weten welke vorm van afspraak je wilt maken en welke dagen in de week het je schikt.


Locatie: Tjerkgaast

Annuleringen

Natuurlijke Haarverzorging is een beginnende kleine salon. Ik werk alleen op afspraak, hierdoor is het voor mij erg lastig om last minute annuleringen op te vullen. Ik hoor het daardoor graag 48 uur vooraf of je de afspraak wilt annuleren of verzetten. Hierdoor geef je mij de tijd om de afspraak door te geven aan een ander. Als je toch binnen 48 uur een afspraak van minimaal een uur annuleert ben ik genoodzaakt je een betaalverzoek te sturen voor een deel van de kosten. Ik hoop dat je mij en mijn tijd hierin respecteert. Mijn tijd is kostbaar en ik neem aan die van jou ook.


Krullen Knippen

€35,-

Alleen knippen. Geen styling of wassen. 30 tot 45 minuten.


Krullen knippen + Consult

€55,-

Knippen + Dichtheid en dikte van het haar beoordelen, elasticiteit test, porositeit test, hoofdhuid bekijken, advies curly girl methode, vragen beantwoorden, 60 minuten.


Krullen knippen + Kuurbehandeling met consult

Vanaf €95,-

Knippen, Consult, Hoofdhuid massage, Ayurvedisch haarmasker (met of zonder extra proteïne of vochtinbrengende toevoegingen). 120 minuten. Lees hier meer hierover.


Krullen knippen + Planten kleuring

Vanaf €95,-

Knippen + plantaardige kleuring. Keuze uit: Enkele kleuring, dubbele kleuring of alleen de uitgroei. Lees hier meer hierover.


‘Nadat ik een vorige afspraak helaas af had moeten zeggen, kwam het er dan gisteren eindelijk van : een knipbeurt en kuurbehandeling door Rachel. Wat een verwennerij! Rachel nam eerst uitgebreid de tijd om naar mijn wensen en vragen te luisteren, en om ze deskundig en vriendelijk te beantwoorden. Daarna werd mijn haar droog geknipt, goed rekening houdend met m’n krulpatroon, en werd een persoonlijke verzorgende kruidenmix samengesteld die lekker kon inwerken onder de heatcap, terwijl Rachel me nog wat meer uitleg gaf om m’n haar beter te kunnen voeden.’ -Mariétte-

Voor en na krullen knippen