Krullen Knippen

‘Kortgeleden ben ik voor het eerst bij Rachel geweest voor een knipbeurt en een behandeling. Na de knipbeurt zag ik meteen al dat mijn krullen er beter uit kwamen! Ook de behandeling was heel fijn!’ -Elise-

De natuurlijke krullen kapper in Friesland

Heb jij slag in je haren of een flinke bos met krullen? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Na jaren ervaring als natuurkapster en als curly ben ik volledig gespecialiseerd in krullend haar.

Krullend haar knippen is een vak apart. Het is belangrijk om te kijken en het haar te observeren hoe het valt en hoe iedere krul vorm geeft. In oktober 2020 heb ik deze techniek van krullen knippen geleerd in Rotterdam en sindsdien heb ik vele krullen hoofden mogen knippen.

Het krullen knippen is een andere techniek dan wanneer je stijl haar knipt. Krullen knippen is al mogelijk met haar wat een kleine slag heeft. Als er beweging in het haar zit is deze knip techniek geschikt.

Ik knip het haar droog in de krul zoals het haar valt. Het is daardoor belangrijk dat je met droog, gestyled haar komt zoals je normaal ook je haar zou verzorgen/stylen. Ook is het belangrijk dat het haar niet vast heeft gezeten in een knot of een staart waardoor de krul anders zou kunnen vallen.

Krullen knippen? ‘Knip jij geen steil haar?’

Jazeker wel! Het krullen knippen is alleen een vak apart en daarin heb ik mij extra gespecialiseerd omdat dit mij erg trekt vanwege mijn eigen krullenbos. Ook steil haar knip ik op droog haar omdat je juist dan het haar goed kan beoordelen en in het juiste model kunt knippen

Voor mij is jouw wens en jouw behoefte het belangrijkste! Ik overleg met jou vooraf wat jouw wens is en bekijk vervolgens je haar en geef advies. Vervolgens knip ik het haar in het model zoals we hebben afgesproken.

Je bent welkom in mijn salon bij mij thuis voor het (krullen) knippen + een consult, een kuurbehandeling met consult of een plantenkleuring.

Locatie: Tjerkgaast, Friesland

Afspraak maken

Je kunt je afspraak hier inplannen.

Annuleringen

Natuurlijke Haarverzorging is een kleine salon. Ik werk alleen op afspraak, hierdoor is het voor mij erg lastig om last minute annuleringen op te vullen. Ik hoor het daardoor graag 48 uur vooraf of je de afspraak wilt annuleren of verzetten. Hierdoor geef je mij de tijd om de afspraak door te geven aan een ander. Als je toch binnen 48 uur een afspraak van minimaal een uur annuleert ben ik genoodzaakt je een betaalverzoek te sturen voor een deel van de kosten. Ik hoop dat je mij en mijn tijd hierin respecteert. Mijn tijd is kostbaar en ik neem aan die van jou ook.

Shampoo bijvullen?

Sinds april 2023 hebben wij in de salon een refill station voor de shampoo & conditioner van Mas Newen. Neem je lege flesje mee en vul deze weer bij. Beter voor het milieu en voor je portemonnee. Je ontvangt €2,50 korting op de prijs van een nieuwe gevulde fles.

Haar doneren?

Super leuk en goed dat jij je haar wilt doneren. Je kunt zelf uitzoeken naar welke organisatie je je haren wilt opsturen. De meeste organisaties vragen een minimale lengte van 30cm.
Laat het mij weten als jij een knip afspraak wilt om je haren te doneren.
Even extra ter attentie: Neem zelf kleine elastiekjes mee.


Krullen knippen basic

€35,-

Alleen knippen op droog haar. Geen styling of wassen. 30 tot 45 minuten.


Krullen knippen basic + consult

€60,-

Knippen + Dichtheid en dikte van het haar beoordelen, elasticiteit test, porositeit test, hoofdhuid bekijken, advies curly girl methode, vragen beantwoorden, 60 minuten.


Krullen knippen Deluxe

€60,-

Knippen op droog haar, wassen, styling, föhnen. 60 minuten.


Krullen knippen + Kuurbehandeling met consult

Vanaf €115,-

Knippen, Consult, Hoofdhuid massage, Ayurvedisch haarmasker (met of zonder extra proteïne of vochtinbrengende toevoegingen). 120 minuten. Lees hier meer hierover.


Krullen knippen + Planten kleuring

Vanaf €125,-

Knippen + plantaardige kleuring. Keuze uit: Enkele kleuring, dubbele kleuring of alleen de uitgroei. Lees hier meer hierover.


‘Nadat ik een vorige afspraak helaas af had moeten zeggen, kwam het er dan gisteren eindelijk van : een knipbeurt en kuurbehandeling door Rachel. Wat een verwennerij! Rachel nam eerst uitgebreid de tijd om naar mijn wensen en vragen te luisteren, en om ze deskundig en vriendelijk te beantwoorden. Daarna werd mijn haar droog geknipt, goed rekening houdend met m’n krulpatroon, en werd een persoonlijke verzorgende kruidenmix samengesteld die lekker kon inwerken onder de heatcap, terwijl Rachel me nog wat meer uitleg gaf om m’n haar beter te kunnen voeden.’ -Mariétte-

Voor en na krullen knippen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *