Behandelingen

‘Als je met je handen in je haar zit, ga dan naar Rachel. Zij heeft veel kennis en ervaring om je goed op de weg te helpen’ – Paulien –

Wil jij graag starten met de No-shampoo methode maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe? Heb je geen zin of niet voldoende geld om veel verschillende natuurlijke haarkruiden/producten te kopen en uit te proberen? Of heb je onlangs je haar geverfd, gebleekt of veel hitte op je haar gebruikt en kan je haar wel een herstellende kuurbehandeling gebruiken? Kom dan bij mij langs!

Doordat ik enorm veel liefde en passie heb voor natuurlijke haarverzorging en de laatste jaren zoveel heb geleerd, zelf heb uitgeprobeerd en ervaring heb opgedaan, heb ik ervoor gekozen om deze kennis niet alleen via mijn blog met jullie te delen, maar ook de optie te creëren om gericht advies op maat te geven. Je bent welkom in mijn salon bij mij thuis voor een consult of een kuurbehandeling met consult:

Consult

Tijdens een consult zal ik zal je haar op twee manieren testen, de dikte en dichtheid bepalen, je hoofdhuid bekijken, advies geven rondom de curly girl methode & de no-shampoo methode en specifiek naar jouw wensen luisteren. Jouw wensen zijn voor mij het belangrijkst! Vanuit de testen en de conditie van jouw haar weet ik direct wat je haar nodig heeft en zal ik mijn advies en mijn tips met je delen.
Een online consult is ook mogelijk via Skype of een andere video chat. Een online consult hoeft niet op één van de onderstaande beschikbare dagen maar plannen we samen in op een dag en tijdstip die ons beide schikt.

Kuurbehandeling

Onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie zal ik je haar diep voeden door middel van een natuurlijke kuurbehandeling. Deze zal ik speciaal voor jou klaar maken en op je haar aanbrengen zodat je met een flinke boost voor je haar de deur uit gaat. De kuurbehandelingen zijn altijd op maat gemaakt, gericht op wat jouw haar op dat moment nodig heeft. Een kuurbehandeling is altijd inclusief een consult en duurt ongeveer 1,5 uur. Je hebt hierbij keuze uit diverse ayurvedische haarkruiden en verschillende natuurlijke vochtinbrengende of herstellende toevoegingen.

Bij alle kuurbehandelingen zal de Heat Cap gebruikt worden. Door de warmte van deze Heat Cap gaan de haarschubben van je haar open staan en kan het haarmasker goed in je haar trekken en je haar diep voeden. Deze methode wordt ‘deep conditioning’ genoemd.

Als je langs komt voor een kuurbehandeling is het belangrijk dat er geen siliconen meer in je haar zitten. Was deze vooraf uit je haar met een clarifying shampoo.

Weet je niet welke kuurbehandeling voor jou haar de beste is of heb je vragen? Mail mij dan en ik zal proberen je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden! Wil je graag telefonisch overleggen? Stuur mij dan een email met je telefoonnummer en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Annuleringen

Natuurlijke Haarverzorging is een beginnende kleine salon. Ik werk alleen op afspraak, hierdoor is het voor mij erg lastig om last minute annuleringen op te vullen. Ik hoor het daardoor graag 48 uur vooraf of je de afspraak wilt annuleren of verzetten. Hierdoor geef je mij de tijd om de afspraak door te geven aan een ander. Als je toch binnen 48 uur een afspraak van minimaal een uur annuleert ben ik genoodzaakt je een betaalverzoek te sturen voor een deel van de kosten. Ik hoop dat je mij en mijn tijd hierin respecteert. Mijn tijd is kostbaar en ik neem aan die van jou ook.

Ik geef alleen kuurbehandeling en consulten op afspraak en je bent zeker welkom als je geen corona klachten hebt.

Emailadres: rachel@natuurlijkehaarverzorging.nl
Locatie: Haarlem

Beschikbare dagen:14 septemberVol
24 septemberVol
25 septemberVol

30 septemberVol
Momenteel zit ik voor de kuurbehandelingen vol tot eind november. Stuur een email als je geïnteresseerd bent, dan kan ik je noteren op mijn wachtlijst. Laat dan meteen weten welke dagen in de week het jou het beste schikt en op welk telefoonnummer ik jou het snelste kan bereiken. Voor een (online) consult heb ik nog wel plek.

‘Van een behandeling bij Rachel knap je net zo op als van een middag shoppen, een lekkere massage of een bezoek aan de schoonheidsspecialist’ – Marjolein-


Consult (half uur)

€25,-

Dichtheid en dikte van het haar beoordelen, elasticiteit test, porositeit test, hoofdhuid bekijken, advies curly girl methode, vragen beantwoorden,


Deluxe kuurbehandeling
(Proteïne en/of intens vochtinbrengend)

€65,-

Consult, hoofdhuid massage, proteïne (keratine/tarwe/zijde) en/of intens vochtinbrengend haarmasker
evt. extra honing, provitamine B5 en/of andere vochtinbrengende producten toegevoegd
Leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Gehydrolyseerde proteïne heeft een herstellende werking voor geverfd, gebleekt of beschadigd haar door hitte. De proteïne zal aan een natuurlijk haarmasker toegevoegd worden. 
Keuze uit diverse ayurvedische haarkruiden

De keratine bevat parabenen! De tarwe en zijde proteïne niet!
Parabenen gaan weer uit je haar als het haarmasker is uitgespoeld


Diep conditionerende
kuurbehandeling Amla

€60,-

Consult, hoofdhuid massage, borstel sessie, amla haarmasker
evt. extra honing toegevoegd
Leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Amla zit boordevol vitamine C


Diep conditionerende
kuurbehandeling Aloë vera

€60,-

Consult, hoofdhuid massage, aloë vera haarmasker
evt. extra honing toegevoegd
Leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Aloë vera werkt verzachtend


Diep conditionerende
kuurbehandeling Neem

€60,-

Consult, hoofdhuid massage, neem haarmasker, 
evt. extra honing toegevoegd
Leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Neem werkt verzachtend en helend voor de hoofdhuid


Diep conditionerende
kuurbehandeling Rozen

€60,-

Consult, hoofdhuid massage, rozen haarmasker, 
evt. extra honing toegevoegd, 
Leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Rozen poeder werkt verzachtend en helend voor je haar en de hoofdhuid


Mix van reinigend en diep conditionerend kuurbehandeling

€60,-

Consult, hoofdhuid massage, mix van verschillende ayurvedische haarkruiden 
evt. extra honing toegevoegd
Leave in met lijnzaadgel of aloë vera gel

Keuze uit een mix van ayurvedische haarkruiden: Ziziphus spina christi, shikakai, reetha, neem, aloë vera, amla, bhringraj, rozen en hibiscus


Toeslag

€5,-

Voor erg lang of dik haar vraag ik een toeslag van 5 euro.


Ik ben niet vies van vet haar. Dus komt gerust wanneer het weer tijd is om je haar te wassen.

‘Wow! Ik ben onder de indruk! Eindelijk ken ik mijn haareigenschappen! Eindelijk weet ik wat mijn haar nodig heeft’ – Marion-