Reviews

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 60 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Door Rachel kan ik mijn haar zonder shampoo wassen!

Rated 5 out of 5

Jaren heb ik zelf zitten prukken met manieren om mijn haar te wassen zonder shampoo, en niets wat ik probeerde werkte.
Na één gesprek met Rachel heeft ze al mijn vragen beantwoord en heel veel goede tips meegegeven. Ik weet nu wat werkt voor mijn haar en de afgelopen twee maanden was ik mijn haar zonder shampoo. Mijn haar is zachter en beter gevoed door Rachel’s tips en hulp.
Na de kuurbehandeling zat mijn stijle haar heel mooi, met volume en lekker zacht.
De kuurbehandeling en het gesprek waren heerlijk ontspannen. Rachel is erg vriendelijk en ontzettend capabel. Rachel heeft op basis van mijn haar en wensen een kruidenmix voor me samengesteld waar ik meteen een grote pot van heb gekocht.
Wil je (goede en gepersonaliseerde) informatie over hoe jij op een meer natuurlijke manier je haar kan wassen, of een ontspannen kuurbehandeling? Ga dan zeker naar Rachel!

Myrte

Hele informatieve, fijne behandeling

Rated 5 out of 5

Bij binnenkomst voelde de sfeer direct al fijn. Rachel heeft ontzettend veel kennis over het haar en de hoofdhuid. Ook om te laten zien wat het nodig heeft en hoe dit te bereiken is. Iedereen is anders en daarmee lijkt het mij ook ontzettend moeilijk om dit per persoon te ontdekken maar ze heeft mij zo goed geholpen. Super blij mee! Mijn haar is luchtiger maar heeft tegelijkertijd ook meer volume. Ik heb geen last meer van huidschilfers en ben van een lichte slag naar een beginnende krul gegaan! Het is even wennen met een nieuwe manier van wassen maar als je er voor open staat is dit zeker een oplossing voor veel mensen!

Yvette

Super

Rated 5 out of 5

Rachel is een super lieve meid en weet precies wat je haar nodig heeft. GEWELDIG

Jaimy

Van stijl naar krullen!

Rated 4 out of 5

Ik had voor mijn vakantie een kuurbehandeling bij Rachel. Na al meer dan een half jaar de shampoo bars te hebben gebruikt was dit toch nog een goede aanvulling. Veel geleerd en ging van stijl haar naar krullen! Ik ga nu als wavy curly girl door het leven en krijg eindelijk weer complimentjes over mijn haar!

Sylvie

Zeer informatief

Rated 5 out of 5

Gisteren een kuurbehandeling gehad bij Rachel. Het was leuk en heel informatief.
Dankzij haar weet ik wat mijn haar nodig heeft en hoe ik het het beste kan verzorgen en hoe ik mooie krullen kan krijgen.
Aan het einde van de behandeling had ik hele mooie krullen! Had niet verwacht dat ik zulke mooie krullen zou krijgen!
Ik zou de behandeling aanbevelen bij mijn vriendinnen en collega’s!

Rabia

Fijne behandeling, veel ervaring en een fijne sfeer

Rated 5 out of 5

Voelde mij gelijk op mijn gemak toe ik bij Rachel binnen kwam. Ze heeft mij onwijs geholpen met het verzorgen van mijn krullen. Ik zat letterlijk met mijn handen in het haar en dankzij de kuurbehandeling heb ik nu al een veel mooiere bos weer terug gekregen.
Met haar advies en producten kan ik niet wachten wat er mijn krullen nog te wachten staat.

Fleur

Heerlijke verwenmiddag!

Rated 5 out of 5

Rachel is een lieve Meid en we hebben leuk gekletst over van alles en nog wat.. Het kruidenmasker was heel fijn afgestemd voor mijn krullenkopje.. en ook heel fijn weer bijgeknipt..
Ik had al best wat producten maar vond het ook super leuk om eens een kuur en knipbehandeling te ondergaan!
Dit is echt haar passie en dat voel je direct!

Wanda

Veel complimenten over mijn haar

Rated 5 out of 5

Begin juli ging ik naar Rachel. Het voelde wel een beetje gek om met een pluk haar in m’n tas op pad te gaan om m’n haar en hoofdhuid te laten bekijken en een haarkuur te doen. Maar binnen 2 seconden was het helemaal niet ongemakkelijk met Rachel. Het gewoon heel gezellig!
Rachel heeft heel veel kennis over haar en hoofdhuid en mijn haar is zo veel mooier geworden door haar natuurlijke haarkruiden. Ik was m’n haar er nu een paar weken mee en van alle kanten krijg ik complimenten over mijn haar. Niemand wil geloven dat ik mijn haar alleen maar anders was en behandel en dan zo veel slag/krullen in mijn haar heb gekregen!

Annelie

Wat een openbaring!

Rated 5 out of 5

Ik volg Rachel nu een tijdje en gebruikt haar haarkruiden, lijnzaadgel en sinds kort ook een shampoo bar. Het is bizar hoe mijn haar van mega stijl, dun en futloos is veranderd in een flinke bos slag met mega veel glans. Ik ben vorige week langs geweest voor een kuurbehandeling en dat was echt heel erg leuk en leerzaam. Rachel gaf me nog extra tips waar ik verder mee aan de slag kan en daarbij was het ook echt gezellig.

Kim

Je gaat met mooie krullen en de juiste kennis naar huis!

Rated 5 out of 5

Gisteren ben ik bij Rachel geweest, voor knippen en een kuur.
Het was voor mij de eerste keer dat ik bij een krullenkapper was. En dat is toch echt zoveel meer dan een reguliere kapper, als je krullen hebt! Nooit meer anders.
De kuurbehandeling met alleen maar natuur producten is heerlijk. Ik was al eerder afgestapt van de goedkopere chemische haarproducten. Rachel heeft me geleerd dat de duurdere biologische producten ook niet helemaal natuurlijk zijn.
Ook zat ik op een verkeerd spoor. Ik dacht proteïne nodig te hebben voor mijn haar, maar ik zat helemaal fout. Hydratatie is voor mij het toverwoord.
Kortom als je bij Rachel bent geweest, ga je naar huis met mooie krullen en een berg aan nieuw opgedane kennis!
Ik zou het iedere krullenbol aanraden!

Caroline