Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 120 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Fijne ervaring en goed advies

Rated 5 out of 5

Mijn moeder en ik waren samen voor advies bij Rachel over de verzorging van onze krullen. Zij heeft hierin heel fijn uitleg en advies gegeven. Daarnaast was het ook een dagje ‘uit’ (vanuit Utrecht) en een mooie ervaring. Wij zijn heel blij met het resultaat, onze ‘nieuwe’ krullen en gaan aan de slag met de verdere adviezen van Rachel. Nogmaals bedankt!

Felicia

M’n haar leeft en heeft z’n krul weer!

Rated 5 out of 5

Samen met mijn dochter bij Rachel Natuurlijke Haarverzorging geweest. We werden heel gastvrij ontvangen op haar prachtige stek in Friesland. Ze heeft ons een voedend masker gegeven en mijn haar ‘in de krul’ geknipt. Ook heeft ze ons uitgebreid geadviseerd over verzorging ed. Ik ben zo blij met mijn haar, krul en slag zijn terug en ik weet nu dat ik het alleen maar hoef te verzorgen met lijnzaadgel die ik zelf kan maken. Voor mijn dochter hebben we voedende producten bij Rachel gekocht (ze heeft ook een uitgebreide webshop!). Innig tevreden reden we weer naar Soest/Rotterdam! Dank je wel, Rachel!

Meike van de Linde

Heel tevreden:)

Rated 5 out of 5

Rachel neemt de tijd om goed te kijken naar wat je haar nodig heeft.
Door de tijd die er genomen wordt, de kennis die ze zelf heeft opgedaan, de rust die Rachel (en de omgeving) uitstraalt, is het een fijne plek om je ‘haar’ uit handen te geven.
Het is me gelukt het patroon van het vele wassen te doorbreken, ik ben van blond naar een gezondere kleur bruin gegaan en heb goede adviezen gekregen om mijn haar (met slechts enkele basis producten) meer gezond te krijgen.

Hilberta

Momentje rust

Rated 5 out of 5

Wat heeft Rachel een fijne plek voor haar salon! Ik lag met mijn ogen dicht te genieten van het zonnetje op mijn gezicht en genoot even van dit momentje rust voor mezelf. Én dus voor mijn haar, wat een verschil! Mijn haar had ook de juiste voeding nodig om tot rust te komen en weer in balans. Van 32 jaar stijl haar naar ineens een krul, die stevig als luchtig tegelijk is. Dankjewel voor de tijd die je nam Rachel en voor je 360 graden blik. Van voeding tot supplementen en producten!

Anmara

Overstappen op natuurlijke haarverzorging

Rated 4 out of 5

Ik was het al een tijdje van plan, maar wilde eerst mijn oude haarverzorging opmaken. Toen het zo ver was kreeg ik de naam van Rachel door. En ja, ik ben super blij met de behandeling die ik bij haar kreeg (haarmasker, krulknippen en advies). Mijn haar moet wel even wennen, het is nogal droog, maar met de lijnzaadgel gaat het helemaal goed. Heel veel krul en het voelt gezond en sterk aan. Blij dus!

Titia Huisman

Fijn!

Rated 5 out of 5

Fijne kuurbehandeling en knipbeurt, Rachel neemt alle tijd en geeft goede adviezen op het gebied van natuurlijk haarverzorging. Mijn haar zit weer heerlijk.

Melissa

Kennis en meteen resultaat

Rated 5 out of 5

Rachel heeft super veel kennis van haar en natuurlijke producten. Ik heb een kuurbehandeling gedaan en mijn haar ziet er super gezond uit! Ik ga zeker terug om ook mijn haar te laten kleuren

Lisa

Heel correct, geintereseerd en vriendelijk

Rated 5 out of 5

Veel last van hoofdhuid. Overal allergies voor. Met deze producten en de knipbeurt nergens last van gehad. Meer forlume gekregen. Hasr ziet er weer gezonder uit en dat nax1 behandeling. Bedankt😃

Tettje

Natuurlijke èn eerlijke haarverzorging

Rated 5 out of 5

Mijn haar is zichtbaar en voelbaar dankbaar 🙏 voor Rachel haar haarkuur met heatcap en de gekochte haarverzorging.
Vanwege een altijd jeukerige hoofdhuid heb ik op aanraden van Rachel een shampoo (Neem) en conditioner (Mas Newen) meegenomen. En mijn hoofdhuid voelt heerlijk rustig en schoon. Het is me net niet gelukt een volledige week mijn haar niet te wassen. Geen straf overigens want die producten zijn superfijn! 😄
Ik had mijn eigen voorraad producten meegenomen ter beoordeling. Waarvan ik dacht dat het allemaal natuurlijk was kon ik toch meer dan de helft wegdoen. Best lekker ook wel.. ontspullen. Win win 😄

Nynke

Met een luchtige dikke bos en krullen het pand verlaten

Rated 5 out of 5

Soms heb je al veel dingen geprobeerd en ook al wat kappers versleten en toch zijn ze het net niet. Dat heeft niks met de personen te maken maar met de producten en technieken. Al een tijdje volgde ik Rachel op Instagram en FB. Wat is nou een uurtje rijden in de provinci? En dus hup een afspraak gemaakt. En zo geschiede dat ik gisteren bij haar in de stoel mocht plaatsnemen. Ik had probleem haar want niet lekker luchtig aanvoelde, en ook vaak vettig was,waar maar heel kort net na het wassen wat krul/ slag in zat maar waar ik niks meer mee kon. Na een fijn masker, een knipronde, tips en adviezen en een ander shampoo, zat ik met lekker luchtig haar en krullen, weer terug richting huis. Vanmorgen bij het wakker worden nog steeds krul en geen vettig haar. Rachel weet waar ze het over heeft, geeft je genoeg adviezen wat wel en wat niet, en neemt de tijd voor je want ze werkt een op een. En dat is ik denk vooral ook in deze moderne tijden wel fijn dat iemand oprecht de tijd voor je neemt. Dus twijfel niet langer en boek een afspraak ( neem een heerlijk kopje thee ,ik had een mix met hibiscus welke zo lekker is) en laat je haar eens echt goed verwennen! Ik kom zeker weer terug !

Sandra