Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 94 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Prachtig natuurhaar, heerlijke geur, mooi mens, veel kennis

Rated 5 out of 5

Rachel heeft enorm veel kennis van haren en hoe je deze op een natuurlijk manier goed kunt verzorgen. Zodat het valt volgens de natuur. Zacht en glanzend. Ze geeft je heel veel adviezen over jouw specifieke haar. Ze knipt geweldig, kan je haar kleuren met planten, een kuurbehandeling geven. En dat alles met alleen maar producten (zoals kruiden) uit de natuur. Die ze vaak zelf maakt. Ook een online consult is mogelijk, zie website. Rachel is gepassioneerd en diep geïnformeerd over het onderwerp haar en hoofdhuid. En daarnaast ook nog eens een heel mooi en lief mens. Dankjewel Rachel!

Ingrid

Natuurlijk!!

Rated 5 out of 5

Wanneer ik Rachel hoor vertellen over haar en hetgeen je haar nodig heeft, klinkt het zo logisch en denk ik natuurlijk! Waarom weten kappers dit niet?
Mijn haar is de afgelopen jaren al pluizig en hoopte steeds een product te vinden of goed advies van een kapper om dit te verhelpen. Vrij lang kon ik de pluis verhelpen door het te stijlen met een krulborstel (advies kapper) maar ook dit werd na langdurig gebruik steeds lastiger. Het werkte voor een dagdeel, waarna mijn haar weer een pluizenbol werd en steeds meer uitviel.
Dit in combinatie met het verven van mijn haar, is mijn haar beschadigd geraakt en was ik de wanhoop nabij.
Rachel heeft me weer hoop gegeven en laten zien wat natuurlijke middelen, die mijn haar voeden en datgene geven om weer te herstellen.
Zo blij met haar advies en deskundigheid! Al na de eerste behandeling kreeg ik complimenten uit mijn omgeving over mijn mooie krullen, die na lange tijd weer zichtbaar waren zonder pluis!
Dank je wel Rachel, blij dat ik jou heb mogen leren kennen en veel succes met deze mooie onderneming.

Nelly

Eetbaar haarproducten 😉

Rated 5 out of 5

Sinds maanden zoek ik nog een oplossing voor mijn haarproducten onder het motto: alles wat je voor je lichaam gebruikt moet ook eetbaar zijn. Mijn dochter wees me op onze “nieuwe” kapster in de buurt. Zaterdag geweest! Doel bereikt! En meer dan dat!

Bettina Beinker

Super ervaring!

Rated 5 out of 5

Vanochtend bij Rachel geweest voor een consult en knippen. Al mijn vragen zijn beantwoord en ging met een mooi bos krullen terug naar huis! Ben super tevreden met het eindresultaat!🤍

Alycke

Blije krul.!

Rated 5 out of 5

Via instagram volgde ik Rachel al een poosje, telkens in twijfel om een consult te boeken, toen ik zag dat ze gaat verhuizen naar Friesland (en nu nog in de buurt woont) had ik zoiets als ik het nu niet doe komt het er nooit van!
Ik wilde af van “troep” in mijn haren en had al het e.e.a veranderd, maar dat bosje pluis bleef maar en mijn krullen heb ik nog nooit mooi in model gekregen dus föhnde het er altijd uit! Na een consult met veel informatie en alles wordt voor je neus gepakt met uitleg heeft mijn haar nog nooit zo in de krul gezeten en krijg ik zoveel complimenten! Ik ben wel heel benieuwd als ik het zelf ga wassen en in model ga brengen 🙂

Elv

Top top top!!!

Rated 5 out of 5

Het was echt een fijne behandeling!! M’n haar is na 1 beurt al veel zachter geworden m’n krullen zijn volledig terug gekomen. En een hele aardige meid!!

Anoniem

Mega aanrader!

Rated 5 out of 5

Ik ervaar al een tijd een droge/ statische bos krullen en nadat ik Rachel in de stories op Instagram bij een vriendin voorbij zag komen, ben ik bij haar geweest voor een consult en kuurbehandeling.
Rachel heeft, naast een hele fijne, enthousiaste en vriendelijke persoonlijkheid, veel ervaring en expertise in de verzorging van krullen op natuurlijke wijze en dit toegankelijk en praktisch gemaakt. Ik heb veel geleerd over wat m’n krullen nodig hebben én daarnaast hoe ik m’n haar ook thuis goed kan verzorgen. M’n verwachtingen zijn meer dan overtroffen, ik heb genoten en m’n krullen zitten prachtig.

Louise

Heerlijke ervaring!

Rated 5 out of 5

Ik ben bij Rachel geweest voor een kuurbehandeling, dit was al zo leerzaam en zo fijn voor mijn haar, gelijk verschil ervaren qua hydratatie en voeding.
Hoeveel schade heb ik tot nu toe aan mijn haar toegebracht met zoveel verkeerde producten?
Er zijn echter natuurlijke producten die mijn haar zowel voeden als vormgeven. Dankzij Rachel heb ik deze producten leren kennen. Ik ben zo blij je te ontmoeten, bedankt Rachel :))

Cigdem Guder

Aanrader!

Rated 5 out of 5

Het was mijn eerste bezoek aan Rachel en het was het meer dan waard: Rachel heeft mijn haar (en mijn routine) uitgebreid bekeken en mij van daaruit geadviseerd. Ze neemt uitgebreid de tijd en geen vraag is teveel. Wat ik fijn vind is hoe welkom ik mij voelde en hoe ze haar kennis en ervaring deelt. Het kruidenmasker, de producten voor thuis: heerlijk en goede, eerlijke kwaliteit!

Barbara

Blonde plantenkleuring

Rated 5 out of 5

Ik heb al jaren mijn haar geblondeerd. Na natuurlijke haarverzorging wilde ik dat nu ook met mijn kleur.
In een woord: geweldig!!
Deze kleur past bij wie ik ben. Heel natuurlijk.
Rachel doet haar werk echt met liefde en passie!!

Chantal