Reviews

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 47 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Knippen + consult

Rated 5 out of 5

Ben heel blij met de knipbehandeling bij Rachel!
Mijn haar lijkt een stuk voller en t valt mooi. Rachel vraagt goed door naar jouw behoeften.
Rachel is erg kundig en knipt veel beter dan menig andere kapper die adverteren dat ze verstand hebben van krullen (knippen).
Ook had ik gelijk een adviesconsult geboekt en heb hier een aantal waardevolle tips aan overgehouden!
Ik beveel Rachel van harte aan!

MvG

Mijn verwachtingen zijn overtroffen!

Rated 5 out of 5

Héél blij dat ik bij Rachel ben geweest voor een kuur en consult! Het overtrof al mijn verwachtingen. Mijn haar blijkt enorm te krullen en zit al dagen goed zonder dat ik er iets aan hoef te doen en zonder vet te worden.
Fijn dat ik ook direct allerlei kruiden en zepen kon kopen, bovendien alles heel betaalbaar. En met alle tips van Rachel kan ik thuis verder met het verzorgen van mijn haar op natuurlijke wijze.
Dank je wel Rachel!

Ciska

super consult en de kuurbehandeling!

Rated 5 out of 5

Ondanks dat ik via een vriendin hele goede verhalen heb gehoord over de behandelingen van Rachel ben ik positief verrast over het resultaat. Het advies wat ik heb gekregen was praktisch en passend bij mijn eigen haar. Na de behandeling zat er daadwerkelijk veel meer krul in mijn haar en voelde het super zacht en gezond. Ik merk nu na twee weken nog steeds het verschil! Ik kom zeker terug en voor iedereen die een gezondere bos krullen wilt kan ik Rachel zeker aanraden!

Wieke Helsloot

Aanrader!

Rated 5 out of 5

Ik heb de kuurbehandeling van Rachel als gezellig en interessant ervaren! Rachel heeft veel kennis over en ervaring met natuurlijke haarverzorging, en daar plukt mijn haar (en ikzelf natuurlijk) nu de vruchten van. Mijn haar ziet er nu zowel schoon als verzorgd uit; hier had ik zelfs voor de behandeling moeite mee. Daarnaast ook kruiden en lijnzaadgel aangeschaft die ik nu gebruik voor mijn haarroutine. Zeker een aanrader!

Anoniem

Eindelijk mooi haar!

Rated 5 out of 5

Na het consult en de kuur bij Rachel vraag ik me oprecht af hoe kappers deze methode niet al lang toepassen. Zowel kappers waarbij ik 50 euro voor een knipbeurt heb betaald als kappers waarbij ik 15 euro heb betaald, hebben me nog nooit de vragen gesteld om te achterhalen welk type haar ik heb. Iedere keer wanneer ik aangaf dat mijn punten splijten en mijn haar snel droog was, werd een duur masker uit winkel aangeraden. Zo heb ik ontzettend veel shampoos, conditioners en maskers geprobeerd, maar niks gaf mijn haar een boost. Krijg het idee dat ze met deze producten hun eigen business in stand willen houden, haha.
DE KUUR
Rachel heeft een masker voor me samengesteld en uitgelegd welke kruiden waartoe dienen. Ik had nog nooit zoveel natuurlijke krullen gehad als na de kuur. Tijdens de kuur heeft Rachel al mijn vragen beantwoord en precies uitgelegd hoe ik hier thuis mee aan de slag kan. Ik heb de voedende shampoobar gekocht en die werk ook supergoed in combinatie met het azijnwater en de lijnzaadgel!
RACHEL
Super kundig, oprecht en behulpzaam. Deelt alle kennis die ze heeft. Ook heb ik me geen moment ongemakkelijk gevoeld en luisterde ze goed naar mijn behoeften.
Kortom, dikke aanrader als je gezond haar vol volume wilt!

Lina

Heel fijn geholpen!

Rated 4 out of 5

Voor mij is/was natuurlijke haarverzorging nog helemaal nieuw. Rachel heeft me hier op een leuke en laagdrempelige manier mee laten kennis maken. De kuurbehandeling was heel fijn, benieuwd hoe de kruiden thuis z’n werk gaan doen!
Heel veel fijne tips gekregen en het was ook nog eens gezellig! Echt een aanrader voor iedereen die eens wil kijken wat natuurlijke haarverzorging voor je kan doen!

Hèlen

Haarconsult bij Rachel

Rated 5 out of 5

Een duoconsult met dochter bij Rachel gehad en beiden zijn we enorm onder de indruk van Rachel en haar kennis over gezond haar en hoe je je haar de verzorging kunt geven die het verdient! Ze neemt ook echt tijd om de vragen te beantwoorden en heel professioneel en met veel passie geeft ze tips en adviezen, echt super fijn! De lijnzaadgel deed letterlijk binnen een uurtje wonderen voor ons haar, de kruiden voor de haarmasker bevallen ons ook heel goed! We komen zeker terug Rachel, graag een hele behandeling volgende keer 😄. Dank dank dank!🙏🏻☺️

Amela

Mijn haar ervaring

Rated 5 out of 5

Ik vond het tijd om mijn haar eens te verwennen. Bij Rachel werd dat zeker gedaan. Eerst een consult daarna een fijn masker onder een warmte muts. Na het uitspoelen werd het nog behandeld met lijnzaadgel. Mijn haar heeft zo’n boost gehad!!! Bedankt Rachel

Hanne

Natuurlijk mooi en gezond

Rated 5 out of 5

Mijn haar was lang, zwaar en stijl. Daarnaast was ik ook gestopt met het gebruik van shampoo. Ik zag hier het positieve effect van maar was ook nog zoekende wat mijn haar nu echt nodig heeft. Ik was al vaak op de site van Rachel terecht gekomen in mijn zoektocht naar informatie en tips. Uiteindelijk ben ik naar Rachel gegaan voor een consult, kuurbehandeling en knipbeurt.
Ik kreeg uitleg over mijn haar en hoe ik het in goede conditie kan houden. De kuur met de kruiden is echt heel fijn. Mijn haar zag er meteen gezond uit. Daarnaast heeft Rachel mijn haar fantastisch geknipt. Ik dacht eigenlijk dat het krullen knippen niet geschikt was voor mijn haar. Maar niets is minder waar. Ik heb een mooie lichte natuurlijke krul en daarnaast hoef ik ’s morgens alleen maar mijn handen door mijn haar te doen en klaar ben ik.
Kortom, ik ben heel erg tevreden.

Carolien

Geweldige ervaring!

Rated 5 out of 5

Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Ik ben samen met mijn moeder geweest om naar ons haar te laten kijken en een kuurbehandeling te ondergaan. Mijn krullen waren amper nog zichtbaar, en die van mijn moeder waren erg dor en droog.
Rachel weet precies wat jouw haar nodig heeft en mist. Na 1 kuur behandeling merkte ik al direct verschil en zag ik dat mijn haar ontzettend ging krullen.
Ik kwam binnen met stijl haar en ging de deur uit met een bos vol krullen!
Mijn moeder en ik hebben wat kruiden en natuurlijke haarzeep bij Rachel gekocht en zijn erg benieuwd hoe ons haar hier verder op zal reageren!

Laura