Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 112 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Natuurlijke èn eerlijke haarverzorging

Rated 5 out of 5

Mijn haar is zichtbaar en voelbaar dankbaar 🙏 voor Rachel haar haarkuur met heatcap en de gekochte haarverzorging.
Vanwege een altijd jeukerige hoofdhuid heb ik op aanraden van Rachel een shampoo (Neem) en conditioner (Mas Newen) meegenomen. En mijn hoofdhuid voelt heerlijk rustig en schoon. Het is me net niet gelukt een volledige week mijn haar niet te wassen. Geen straf overigens want die producten zijn superfijn! 😄
Ik had mijn eigen voorraad producten meegenomen ter beoordeling. Waarvan ik dacht dat het allemaal natuurlijk was kon ik toch meer dan de helft wegdoen. Best lekker ook wel.. ontspullen. Win win 😄

Nynke

Met een luchtige dikke bos en krullen het pand verlaten

Rated 5 out of 5

Soms heb je al veel dingen geprobeerd en ook al wat kappers versleten en toch zijn ze het net niet. Dat heeft niks met de personen te maken maar met de producten en technieken. Al een tijdje volgde ik Rachel op Instagram en FB. Wat is nou een uurtje rijden in de provinci? En dus hup een afspraak gemaakt. En zo geschiede dat ik gisteren bij haar in de stoel mocht plaatsnemen. Ik had probleem haar want niet lekker luchtig aanvoelde, en ook vaak vettig was,waar maar heel kort net na het wassen wat krul/ slag in zat maar waar ik niks meer mee kon. Na een fijn masker, een knipronde, tips en adviezen en een ander shampoo, zat ik met lekker luchtig haar en krullen, weer terug richting huis. Vanmorgen bij het wakker worden nog steeds krul en geen vettig haar. Rachel weet waar ze het over heeft, geeft je genoeg adviezen wat wel en wat niet, en neemt de tijd voor je want ze werkt een op een. En dat is ik denk vooral ook in deze moderne tijden wel fijn dat iemand oprecht de tijd voor je neemt. Dus twijfel niet langer en boek een afspraak ( neem een heerlijk kopje thee ,ik had een mix met hibiscus welke zo lekker is) en laat je haar eens echt goed verwennen! Ik kom zeker weer terug !

Sandra

Poerbêst 😃😃😃

Rated 5 out of 5

Via Google kwam ik bij de Natuurlijke Haarverzorging salon terrecht.
Ik was helemaal klaar met de standaard kapsalons, waarbij ze zoveel chemicaliën gebruiken en weinig kennis hebben van de ingrediënten die in de producten zitten.
Bij Rachel ben ik vandaag geweest voor een knipbehandeling met consult. Heerlijk, Rachel werkt rustig en neemt de tijd. Je bent er geen nummertje. Rachel heeft veel kennis in huis en geeft goed advies.
Er zijn alleen natuurlijke producten aanwezig, wel zo prettig ❣️
O en je krijgt ook nog een heerlijk kopje thee 😃
Tot de volgende keer 😃😁

Iemkje

Mijn haar is helemaal blij!

Rated 5 out of 5

Ik was al langere tijd op zoek naar iemand die me kon vertellen wat mijn krullen nu eigenlijk nodig hebben. Ik gebruikte al wel curly girl verantwoorde producten maar ik merkte steeds dat mijn haar iets miste en ik had geen idee wat.
Ik vond Rachel op Instagram en besloot haar een kans te geven. Ik had alleen eerst niet door dat ik er wel bijna 2 uur voor in de auto moest (enkele reis) 😉
Rachel heeft mijn haar behandeld, een heerlijk masker gegeven waar het enorm van opleefde en geknipt. Ik merkte direct na de behandeling al dat mijn haar wat blijer is. Het heeft nog steeds veel zorg en aandacht nodig, maar ik weet nu ook wat het nodig heeft dus ik kan er beter voor zorgen waardoor mijn krullen een stuk mooier vallen!
Blij dat ik vooraf niet afgehaakt ben op de afstand en een volgende keer rijd ik gewoon weer naar Friesland!
Thanks Rachel!

Silvia

Onwijs kundig en toegankelijk

Rated 5 out of 5

Heel dankbaar dat ik bij Rachel ben geweest. Een heerlijk masker heeft er voor gezorgd dat ik built up kwijt ben geraakt. Daarnaast passend advies met prettige uitleg. Rachel maakt de uitleg zo toegankelijk dat je goed begrijpt hoe je je haar het beste kan verzorgen!

Hester

Leuke ervaring.

Rated 5 out of 5

Ik heb handvaten gekregen om nog meer krullen in m’n haar te krijgen. Reuze interessant al die kruiden. Rachel is een leuke enthousiaste vrouw.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Aukje

Leerzaam en heel blij

Rated 5 out of 5

Rachel is heel erg aardig, legt alles wat je wilt weten goed en duidelijk uit passend bij wat mijn haar nodig heeft. Hele fijne behandeling gehad plus een goeie knip beurt. Dikke aanrader! Nu al blij met m’n kortere haar en de slag die er in zit. Door alle tips kan ik thuis verder met de natuurlijke producten.

Tineke

Goeie kennis en fijne behandeling!

Rated 5 out of 5

Rachel heeft echt verstand van natuurlijke producten!
Heerlijke behandeling en knipbeurt gehad! Lekker met de producten aan de slag, en over een tijd maar weer heen voor ontspanning!

Sascha

blij met natuurlijk haar

Rated 5 out of 5

Rachel is een professional op het gebied van natuurlijke haarverzorging. Na een zorgvuldige check van mijn haar een heerlijke kuur behandeling gehad. Direct overgestapt op de aangeraden producten. Na 2 weken voelt mijn haar nog steeds bijzonder goed aan, . Normaal moest ik iedere ochtend mijn haar in model föhnen. Nu na 1 wasbeurt/conditioner of maskertje 1 keer op de Rachelmanier föhnen en tot de volgende wasbeurt geen föhn meer nodig. Bij het opstaan even nat maken wat aloëvera gel erin en klaar.

Brenda

Heeel blij mee

Rated 5 out of 5

Van een pluizebol naar een prachtige bos krullen..
Zooo blij mee.
Er was genoeg tijd om al mijn vragen te stellen.
Onder de behandeling kreeg ik advies hoe ik mijn haar het beste kan verzorgen.
Met een tevreden gevoel weer naar huis gereden.
Zeker voor herhaling vatbaar 💛

Gretha