Reviews

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 28 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Persoonlijke aandacht

Rated 5 out of 5

Mijn bezoek aan Rachel was voor mij erg spannend. Door medicijngebruik en verstoorde hormonen is mijn haar enorm veranderd en heel veel uitgevallen. Ik heb de tijd genomen om eerst de onderliggende factoren aan te pakken en nu mijn haar weer gaat groeien wil ik het goed verzorgen. Rachel gaf me veel goede adviezen die maatwerk zijn voor mijn haren, de behandeling was heerlijk en ik ga er thuis mee door voor een mooi resultaat op termijn. Ik verwachtte ook geen wonderen na 1 bezoek, maar heb wel de overtuiging dat dit het beste is voor mij en mijn lokken.
De producten die ik heb gekocht voor thuis ruiken heerlijk!

Vanessa

Eindelijk niet meer onzeker over mijn haar

Rated 5 out of 5

Ik ben al jaren onzeker/ontevreden over mijn haar. Naar een kapper gaan vond ik verschrikkelijk oncomfortabel. Bij Rachel voelde ik me meteen comfortabel en liep de volgende dag nog met een prachtige volumineuze bos glanzend haar rond. Ik kon het niet geloven, dat is wat ik altijd al wilde maar nooit voor elkaar kreeg. Je kan van alles aan Rachel vragen, ze neemt echt de tijd voor en je, heeft handige tips en het is ook gewoon gezellig om met haar te kletsen. Heel erg bedankt!

Nikki

Hele fijne producten – en nog fijnere behandeling!

Rated 5 out of 5

Rachel is fantastisch. Ze testte mijn haar en pastte daar de behandeling op aan. En ze nam ook mijn persoonlijke wensen mee, in het geheel.
De haarbehandeling bestond uit verschillende kruiden en voedende oliën (en zelfs honing!). Dit had ik eigenlijk jaren geleden al willen doen… maar toen wist ik nog niet dat je dit soort ingrediënten kon gebruiken. Mijn haar en hoofdhuid reageren heel goed op de behandeling. En door Rachel’s advies en fijne producten kan ik dit thuis ook blijven voortzetten.

Dyone

Mijn slag weer terug 🙌🏻

Rated 5 out of 5

Rachel heeft veel kennis en aandacht voor het natuurlijk voeden van jouw haar en hoofdhuid. Ik had vroeger veel slag in mijn haar. Ik dacht dat het verdwenen was, door de behandeling van Rachel en de juiste producten ging ik zowaar met mijn natuurlijke slag weer na huis. Zo ontzettend blij! Ik raad het iedereen aan.

Femke

Geweldig en leerzaam

Rated 5 out of 5

Super fijne behandeling gehad bij Rachel, haren zijn mooi geknipt, heb veel geleerd over mijn haarstructuur en hoe ik daar zelf ook mee aan de slag kan. Zeker een aanrader, al is het om alleen je haren een opkikker te geven.

Melissa

Super fijn consult!

Rated 5 out of 5

Rachel heeft heel veel kennis over haar, de producten en de verzorging ervan. Het consult is ‘gewoon’ bij haar thuis, wat het heel persoonlijk en ongedwongen maakt.
Ze staat open voor vragen en opmerkingen en geeft veel tips mee voor wanneer je weer huiswaarts gaat. Dit heb ik als erg fijn ervaren. Nu kan ik alle kennis en producten thuis uitproberen en ervaren!
Dankjewel Rachel en succes met alles wat komen gaat!

Monique Schilder

Blije krullen!

Rated 5 out of 5

Goed en gezellig consult en heerlijke hydraterende behandeling gehad. Was ook hard nodig. Kan nu met natuurlijke producten weer levende krullen creeren!

Mirjam

* Fantastisch *

Rated 5 out of 5

Een dikke tien voor Rachel. Wat me enorm opviel, was dat zij al vóór de behandeling veel van mijn vragen (via de mail) beantwoordde. Ze gaf me zelfs de tip om producten te bekijken van een andere ondernemer die zich bezig houdt met natuurlijke haarverzorging. Ze is dus totaal onbaatzuchtig. Goede gesprekken gehad met haar, ze gaf me raad, tips en een heerlijke behandeling!

Querine

Aanrader!!

Rated 5 out of 5

Ik kan een behandeling bij Rachel echt van harte aanbevelen! Het voelt heel fijn, echt een cadeautje voor je haar. Rachel is ontzettend enthousiast en bevlogen. Ze geeft veel uitleg en tips om thuis toe te passen. Ze heeft voor mij een persoonlijke mix gemaakt van kruiden en daar was en verzorg ik mijn haar nu mee. Voelt veel fijner om het op zo’ natuurlijke wijze te doen. Ik ben heel tevreden en mijn haar ook 😉

Annemieke

Wow, wow, wow ❤️

Rated 4 out of 5

Ik ben zo ontzettend blij, dat ik deze jonge dame heb mogen ontmoeten en voor de behandeling die ik heb mogen ontvangen.
Zo fijn om met natuurlijke producten mijn haar te verzorgen, en oh man alle nieuwe informatie, tips en trucks die Rachel met mij heeft gedeeld om zelf aan de slag te gaan 🙂
Ervaar het zelf en boek een behandeling bij Rachel

Merlyn