Reviews

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 99 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Leerzaam en professioneel

Rated 4 out of 5

Rachel verzorgde een workshop over ‘natuurlijke zeep maken’ op het vrijgezellenfeestje waar ik bij mocht zijn. Dit was super gezellig en leerzaam! Rachel heeft alles heel goed uitgelegd, vond ik. Ze kon ons ook heel veel van haar eigen kennis en ervaring vertellen.

Annie-Gryt

Plantaardige haarverzorging en persoonlijk advies door een echte liefhebber

Rated 5 out of 5

Ik heb 2 ontspannen uren bij Rachel besteed. Ze heeft een mooie salon aan huis. Ik kwam bij haar ivm een droge, jeukende hoofdhuid en droog haar. Ik miste mijn krullen. Rachel heeft mijn haren bijgeknipt, ik heb een kuur gehad en ze heeft me een natuurlijke shampoo aangeraden + aloe vera gel leave-in voor na het wassen. Ik ben blij met het resultaat en blij dat mijn huid en haar nu de plantaardige verzorging krijgen die ze nodig hebben.

Eline Oostra

Geweldig leuk!

Rated 5 out of 5

De zeep maken workshop van Rachel is ontzettend leerzaam en leuk! Rachel deelt veel informatie over natuurlijke zepen, wat ze doen, waar je op moet letten, wat het met je haar doet en nog veel meer. Dit is een hele leuke activiteit voor vrouwen om te doen! En je krijgt je zelfgemaakte zeep mee naar huis! Door de professionele kunde van Rachel over zepen en hoe je ze maakt, weet ze dit zeer goed te begeleiden. Prettig in de communicatie en prettig samenwerken! Helder en duidelijk in de communicatie en enthousiast. Deze workshop is kwalitatief zeer hoog. Wij hebben genoten, bedankt Rachel!

Rianne

Goed en persoonlijk geholpen

Rated 5 out of 5

Ik ben via instagram bij Rachel terecht gekomen. Ik vond haar heel erg kundig en als fijn persoon overkomen dus heb mijn eerste afspraak vandaag gehad. Ze heeft me op een hele fijne manier geholpen, ze heeft echt naar mijn haar (en hoofdhuid) gekeken en daar een kuurbehandeling voor gemaakt. Ze gaf een duidelijke uitleg bij al mijn vragen en ik ben met een mooie slag in mijn haar weer naar huis gegaan. Ik ben heel blij en tevreden!

Fimke

Goed consult en fijne producten

Rated 5 out of 5

Sinds een jaar gebruik ik de producten die ik via deze website heb gekocht. Rachel heeft op afstand geprobeerd om kruiden samen te stellen die bij mijn haartype passen en dit is goed gelukt! Door haar verhuizing kon ik afgelopen week ook echt bij haar langs voor een consult. Gezellig en leerzaam consult met als resultaat mooi glanzend en krullend haar. Ik had ‘s avonds een feestje en ik heb nog nooit zoveel complimenten gekregen over mijn haar. Rachel heeft veel kennis en ze vindt het leuk om dit te delen. Zowel consult als producten echt een aanrader!

Lisa

Prachtig natuurhaar, heerlijke geur, mooi mens, veel kennis

Rated 5 out of 5

Rachel heeft enorm veel kennis van haren en hoe je deze op een natuurlijk manier goed kunt verzorgen. Zodat het valt volgens de natuur. Zacht en glanzend. Ze geeft je heel veel adviezen over jouw specifieke haar. Ze knipt geweldig, kan je haar kleuren met planten, een kuurbehandeling geven. En dat alles met alleen maar producten (zoals kruiden) uit de natuur. Die ze vaak zelf maakt. Ook een online consult is mogelijk, zie website. Rachel is gepassioneerd en diep geïnformeerd over het onderwerp haar en hoofdhuid. En daarnaast ook nog eens een heel mooi en lief mens. Dankjewel Rachel!

Ingrid

Natuurlijk!!

Rated 5 out of 5

Wanneer ik Rachel hoor vertellen over haar en hetgeen je haar nodig heeft, klinkt het zo logisch en denk ik natuurlijk! Waarom weten kappers dit niet?
Mijn haar is de afgelopen jaren al pluizig en hoopte steeds een product te vinden of goed advies van een kapper om dit te verhelpen. Vrij lang kon ik de pluis verhelpen door het te stijlen met een krulborstel (advies kapper) maar ook dit werd na langdurig gebruik steeds lastiger. Het werkte voor een dagdeel, waarna mijn haar weer een pluizenbol werd en steeds meer uitviel.
Dit in combinatie met het verven van mijn haar, is mijn haar beschadigd geraakt en was ik de wanhoop nabij.
Rachel heeft me weer hoop gegeven en laten zien wat natuurlijke middelen, die mijn haar voeden en datgene geven om weer te herstellen.
Zo blij met haar advies en deskundigheid! Al na de eerste behandeling kreeg ik complimenten uit mijn omgeving over mijn mooie krullen, die na lange tijd weer zichtbaar waren zonder pluis!
Dank je wel Rachel, blij dat ik jou heb mogen leren kennen en veel succes met deze mooie onderneming.

Nelly

Eetbaar haarproducten 😉

Rated 5 out of 5

Sinds maanden zoek ik nog een oplossing voor mijn haarproducten onder het motto: alles wat je voor je lichaam gebruikt moet ook eetbaar zijn. Mijn dochter wees me op onze “nieuwe” kapster in de buurt. Zaterdag geweest! Doel bereikt! En meer dan dat!

Bettina Beinker

Super ervaring!

Rated 5 out of 5

Vanochtend bij Rachel geweest voor een consult en knippen. Al mijn vragen zijn beantwoord en ging met een mooi bos krullen terug naar huis! Ben super tevreden met het eindresultaat!🤍

Alycke

Blije krul.!

Rated 5 out of 5

Via instagram volgde ik Rachel al een poosje, telkens in twijfel om een consult te boeken, toen ik zag dat ze gaat verhuizen naar Friesland (en nu nog in de buurt woont) had ik zoiets als ik het nu niet doe komt het er nooit van!
Ik wilde af van “troep” in mijn haren en had al het e.e.a veranderd, maar dat bosje pluis bleef maar en mijn krullen heb ik nog nooit mooi in model gekregen dus föhnde het er altijd uit! Na een consult met veel informatie en alles wordt voor je neus gepakt met uitleg heeft mijn haar nog nooit zo in de krul gezeten en krijg ik zoveel complimenten! Ik ben wel heel benieuwd als ik het zelf ga wassen en in model ga brengen 🙂

Elv