Reviews

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 131 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Mijn haar krult meer en ziet er gezonder uit!

Rated 5,0 out of 5

Rachel heeft veel kennis. Leert je wat je het beste kunt doen met jouw type haar. En verkoopt fantastische spullen om je haar mee te behandelen en verzorgen. Geen poeha of verkoop praat. Heel eerlijk en recht door zee!

Heleen Vank

Alle tijd in rust

Rated 5,0 out of 5

Rachel kijkt altijd eerst wat je haar nodig heeft. Ik laat het altijd knippen en kleuren. Soms een voedend masker erbij. Rachel heeft zoveel kennis in huis over natuurlijke Haarverzorging! Dit vind ik zo fijn en waardevol! Ook de verzorging qua shampoo ect koop ik bij haar, fijn een compleet “pakket”!

Janneke

Top

Rated 5,0 out of 5

Ik ben een tijdje geleden op aanraden van een vriendin bij Rachel terecht gekomen.. ik was onder de indruk van haar kennis over haar . Mijn haar zag er uit als het ontploft was, en na 1 behandeling en een knipbeurt, heel veel tips , kan ik nu eindelijk mijn haar in bedwang houden. Het ziet het er dankzij de lijnzaadgel niet meer zo droog er uit. Inmiddels maak ik de lijnzaadgel zelf .

Monica

Super fijne ervaring

Rated 5,0 out of 5

Ik ben voor het eerst bij Rachel in de salon geweest na haar al jaren te volgen via instagram. Zoveel van haar geleerd online en nog meer tijdens de afspraak. Een waardevolle schat van informatie van deze expert in natuurlijke haarverzorging. Mijn haar heeft alle aandacht gekregen en ook heb het nog nooit zo gezond gezien toen ik naar huis ging. Zeker een aanrader!!

Johanna

Zorg en kennis

Rated 5,0 out of 5

Ik ben voor de eerste keer bij Rachel geweest toen ze haar salon nog in Haarlem had. Voor ‘live’ advies na al haar blogs gelezen te hebben. Sindsdien geen meuk meer in mijn haar: all natural. Dikke aanrader.

Mireille stomp

Eindelijk de juiste producten

Rated 5,0 out of 5

Rachel weet onwijs veel, neemt overal uitgebreid de tijd voor. En geeft je echt advies en producten waar je wat aan hebt! En alles natuurlijk! Love it. Het is de afstand dubbel en dwars waard

Natasja

Zeer ervaren en ontzettend vriendelijk

Rated 4,0 out of 5

Ik ben een aantal maanden geleden bij Rachel geweest voor een consult en behandeling. Het was de trip vanuit Amsterdam meer dan waard. Ik heb daarnaast veel tips gekregen die ik makkelijk in mn dagelijkse bezigheden kan implementeren.

Chaima

Expertise en aandacht

Rated 5,0 out of 5

Rachel nam tijdens het consult alle tijd voor mijn haartype en legde met haar expertise dit (haar)fijn aan mij uit. Ik liep weg met kennis en een nieuw kapsel en daar ben ik heel blij mee!

Myrthe

Wat een verrassing

Rated 5,0 out of 5

Samen met een vriendin een duobehandeling bij Rachel gedaan.

Knippen en een kuur behandeling +afstijlen.

Met rust bekijkt Rachel elke pluk en knipt deze zoals nodig is en bekijkt wat je haar nodig heeft.

Na de kuur behandeling kon het afstijlen beginnen.

Wauw! Wauw! Wat bijzonder! Ik had echt mega krullen! Het is gewoon even wennen zoveel.

Nu met alle tips aan de slag en hopen dat ik het zelf ook zo goed kan behandelen!

Danique

Een behandeling volledig op jouw als persoon afgestemd op dat moment!

Rated 5,0 out of 5

Ontzettend tevreden! Mijn haar heeft nog nooit zo een mooie, voedende en stralende krul gehad na de kuurbehandeling van Rachel! Het is zo fijn dat ze de behandeling volledig op jouw als persoon afstemt naar aanleiding van de conditie van je haar!

Lisa van Zoest